Even voorstellen… Laura Louise

Weet je nog dat er een tijdje geleden een vacature openstond? Ik ben inmiddels de gelukkige eigenaar van de eerder nog lege stoel op kantoor! Mijn naam is Laura Louise de Bruijn. Ik ben in februari vorig jaar afgestudeerd aan de opleiding Journalistiek in Zwolle. En nu werk ik als Copywriter bij De Communicatiemakers

Oorspronkelijk kom ik uit Utrecht. Maar nu ik hier samenwoon met mijn vriend ben ik voorlopig nog niet van plan om terug te gaan naar de Domstad. Na mijn opleiding kon ik aan de slag bij een uitzendbureau. Hoewel ik hier veel heb geleerd, miste ik al snel enige vorm van creativiteit.

En toen kwam daar de functie van De Communicatiemakers voorbij! Ik ben erg blij met deze nieuwe creatieve baan. En ik kijk uit naar een leerzame tijd en bovenal gezellige tijd. Kennismaken in real life? De koffie staat klaar!

Laura Louise in het kort

  • Kleur ogen: blauw
  • Lievelingseten: stamppot andijvie met spekjes
  • Favoriete whatsapp-icoontje: duimpje up
  • Ik houd van: gezelligheid en Netflix kijken
  • Beter niet: slecht weer in de zomer