Hattem sterker op de online kaart

Maandag 15 januari 2015 is het zover. Dan mogen we een presentatie geven met een sneak preview van de nieuwe website van Rond Uit Hattem. Al een tijdje zijn we achter de schermen bezig met de promotie van de stad Hattem.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de ondernemersvereniging laten we onder andere zien hoe we Hattem online gaan presenteren en welke rol daarin voor de ondernemers is weggelegd. De nieuwe website wordt voor het aankomende toeristenseizoen gelanceerd.

Pascal is één van de leden van de werkgroep Citymarketing. De eerste wens van de werkgroep was een sterke online presentatie van de stad Hattem. De huidige website voldoet niet meer aan de wensen van Rond Uit Hattem en de bezoekers van de website. Daarom is De Communicatiemakers betrokken bij de realisatie van een nieuwe website. Een opdracht waar we blij van worden!

Responsive webdesign

In het concept van de nieuwe website staat de bezoeker van de website centraal. Iemand die naar Hattem wil komen, moet zich welkom voelen. En online direct kunnen vinden waar hij of zij naar op zoek is. De website staat dus volledig in het teken van de toerist of dagjesbezoeker. Op desktop, tablet én smartphone wordt de website perfect weergegeven dankzij het responsive webdesign. Zo kunnen we Hattem sterker op de online kaart zetten.

In de aanloop naar de lancering van de website zullen we meer vertellen – en laten zien! – over dit project.