Jilke Heuvels

Maak kennis met onze nieuwe Grafisch Ontwerper: Jilke Heuvels

Per 1 januari is onze collega Jilke Heuvels gestart als Grafisch Ontwerper en Webdesigner bij De Communicatiemakers. Inmiddels heeft ze haar creativiteit flink losgelaten op de eerste projecten van 2018. Tijd om haar even voor te stellen!

Waar kom je vandaan?

‘De afgelopen 10 jaar heb ik gewerkt bij verschillende bedrijven, waaronder een drukkerij en diverse reclamebureaus. Ik heb veel logo’s, huisstijlen, online en offline campagnes en websites mogen ontwikkelen voor uiteenlopende organisaties. En doordat ik na mijn opleiding aan Cibap direct aan de bak kon, ben ik lekker blijven hangen in Zwolle. Maar oorspronkelijk kom ik uit Silvolde, een plaats dichtbij Doetinchem.’

Waar word je blij van?

‘Ik haal veel voldoening uit de uitdagende projecten waarbij we met meerdere collega’s samenwerken. Samen met de klant, een strateeg en copywriter aan tafel, dat vind ik gaaf. Iedereen bekijkt het project vanuit zijn eigen expertise wat zorgt voor mooie eindresultaten. En de vrijheid, verantwoordelijkheid en het vertrouwen dat je dan krijgt om vanuit die basis mooie designs te maken, daar houd ik van.’

Hoe vind je het tot nu toe bij ons?

‘Ik merk dat werken bij De Communicatiemakers meer betekent dan je alleen bezighouden met je eigen expertise. Zo is er onderling een constante uitwisseling van goede ideeën en hersenspinsels. De combinatie van strategisch denken, mooie en effectieve designs maken en de adviserende rol die daarbij komt kijken, is voor mij zeker van toegevoegde waarde.’

Tijd voor koffie?

Heb jij een interessant vraagstuk voor Jilke of wil je gewoon even kennismaken en met haar brainstormen? Stuur haar een mail of geef ons een belletje.