Vacature Concept- en Copywriter

Deze vacature is ingevuld.

De Communicatiemakers groeit en is op zoek naar een Concept- en Copywriter (24 – 32 uur). (Deze vacature is inmiddels ingevuld!)

Wat ga je doen?

Als conceptdenker en (concept)copywriter houd je je bezig met het bedenken van communicatieconcepten en -plannen voor verschillende soorten bedrijven (B2B en B2C). Je bedenkt en schrijft creatieve reclamecampagnes, (SEO) webteksten, blogs, persberichten, advertorials en copy voor print. Je bent dus adviserend én uitvoerend bezig. Bovendien ben je op de hoogte van alle in’s en out’s van contentmarketing en social media en bedenk, schrijf en publiceer je waardevolle posts.

Jij

Beschikt over een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Bent enthousiast, klantgericht, punctueel en functioneert goed onder druk. Vindt het leuk om te werken in een klein team, waarbij je veel verantwoordelijkheden krijgt. Daarnaast ben én blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen in (online) marketing- en communicatieland.

Functie-eisen

/ Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Communicatie of Journalistiek
/ Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
/ Creatieve en commerciële instelling
/ Communicatief vaardig
/ Rijbewijs is een pré

Wij bieden

/ Een functie van 24 – 32 uur per week
/ Een informele werkplek bij een groeiend bureau waar alle ruimte is om jezelf te ontwikkelen

Solliciteren

Kun jij ons team aanvullen? Stuur je CV, motivatie en voorbeelden van je werk voor dinsdag 1 december naar: info@decommunicatiemakers.nl.