AVEX International

Innovaties volgen elkaar in sneltreinvaart op. Met audiovisuele oplossingen helpt AVEX bedrijven en organisaties aan een optimaal werklandschap. Op de nieuwe website laat AVEX zien waar ze voor staat: Effective Business Communications.
Foto: AVEX International
Foto: AVEX International

Van merkwaarden naar
tone of voice

De wereld van vandaag en morgen vraagt om efficiënter werken en innovatiever communiceren. AVEX draagt daar met toonaangevende audiovisuele oplossingen aan bij. Al meer dan 25 jaar.

Vanuit de merkstrategie, vernieuwde propositie en nieuwe tone of voice – op basis van de merkwaarden – hebben we de webteksten voor de nieuwe website geschreven.

Expertises
/ Tone of voice
/ Copywriting

Middelen
/ Webteksten

Outside-in
denken

Niet alleen nieuwe technologische mogelijkheden hebben invloed op de werkzaamheden van AVEX.

Alle expertises en solutions zijn gebaseerd op wensen van de markten in onder meer Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Die outside-in-filosofie is doorvertaald naar alle copy op de website.

Zo hebben we steeds de vertaalslag gemaakt naar de wensen van de doelgroepen en de rol die AVEX hierin speelt: De werkomgeving van vandaag en morgen vraagt om een andere kijk op communicatie. AVEX ontwerpt en realiseert speciale ruimtes die zo zijn ingericht dat collega’s optimaal kunnen vergaderen en samenwerken.

case-avex-market

Iedere markt zijn
eigen insteek

Op de nieuwe website staan niet alleen de expertises van AVEX centraal. Het internationaal opererende bedrijf heeft uiteenlopende doelgroepen: van bedrijven in de financieel zakelijke dienstverlening tot ziekenhuizen en van hotels tot overheden.

Binnen elke branche spelen andere uitdagingen. En om de doelgroepen te laten zien dat AVEX weet wat er speelt, hebben we content geschreven voor iedere specifieke markt. We spelen daarmee in op de directe vraagstukken van websitebezoekers die willen weten hoe AVEX ze kan helpen.

avex-breukelen-1200x600

‘Ze voelen goed aan welke
boodschap je wilt melden’

quote-de-communicatiemakers

‘Voor de nieuwe website van AVEX hebben we op advies van Redkiwi contact opgenomen met De Communicatiemakers. Prettig leesbare teksten, kort en relevant. Daar ging het ons om. Na een kennismaking bij ons in Breukelen kregen we een goed gevoel bij De Communicatiemakers.

Ze voelen goed aan welke boodschap je wilt melden. Ze hebben onze briefing vlot begrepen en prima vertaald naar compacte teksten. We kijken terug op een soepel verlopen project.’

José Aufenacker / Marketing Communicatie Manager AVEX International

Bekijk de volgende case