Communicatiebureau Hattem (Regio Zwolle)

Aangenaam! Wij zijn De Communicatiemakers. Een marketing- en communicatiebureau in hartje Hattem (Regio Zwolle). Met ons team van strategen, copywriters, contentmakers en designers helpen we bedrijven en organisaties hun identiteit en verhaal uit te dragen. Want dat is waar onze harten sneller van gaan kloppen. En die van jouw doelgroep ook.

Communicatiebureau Hattem:
van strategie tot uitvoering

Als communicatiebureau in Hattem doen we met liefde waar we goed in zijn: verhalen ontdekken, verhelderen en vertalen naar marketingcommunicatie. In tekst, in beeld, en in design. Het liefst vanuit een doordachte strategie.

Want daar begint marketingcommunicatie mee: een duidelijke stip op de horizon. Wat wil je bereiken? Waar sta je voor? En hoe wil je van betekenis zijn?

Effectieve marketing en communicatie

Om te komen tot verrassende, creatieve en effectieve marketing- en communicatiemiddelen, zetten we verschillende expertises in. Van strategie en concept tot copywriting, content(marketing) en design. Stap in voor het complete traject, of schakel ons geheel ad hoc in bij een communicatiebehoefte.

Met strategievorming geven we inhoud, vorm en structuur aan de identiteit van je bedrijf of organisatie. We helpen je keuzes maken en focus aanbrengen. Vervolgens vertalen we die strategie naar verrassende communicatieconcepten. Wat wordt de boodschap? En hoe krijgt het verhaal vorm?

De vertaalslag

Als het concept staat als een huis, maken we de vertaalslag naar campagnes en middelen die nodig zijn om je boodschap over te brengen op de doelgroep. En mensen vervolgens te activeren.

Waar dat toe leidt? Een krachtige logo en huisstijl of contentstrategie bijvoorbeeld. Of een effectieve website, content voor social media, brochures en verkopende copy voor e-mailcampagnes. Wat voor ons het allerbelangrijkste is? Jouw doelstellingen behalen.

communicatiebureau-hattem-de-communicatiemakers

Vrijblijvend sparren?
Maak een afspraak

We beginnen altijd met een kop koffie en een goed gesprek. Vrijblijvend. Op basis van jouw doelstellingen stippelen we vervolgens de route uit om tot het gewenste resultaat te komen.

Benieuwd naar wat we als communicatiebureau in Hattem (Regio Zwolle) voor jouw onderneming of organisatie in petto hebben? Maak een afspraak met Pascal, dan vertelt hij je alles.

Werk waar we
trots op zijn

Een greep uit de projecten waar we met hart en ziel aan hebben gewerkt – of nog steeds aan werken. Voor opdrachtgevers in diverse branches en met uiteenlopende doelgroepen.

Samenwerken met mooie
opdrachtgevers

logo-rebound1logo-rebound

Kennismaken of even sparren?