Bureau voor marketing en
communicatie

De Communicatiemakers is een bureau voor marketing en communicatie dat merken verbindt met mensen. Met ons team van strategen, copywriters, contentmakers en designers helpen we bedrijven en organisaties hun identiteit en verhaal uit te dragen. En zo hun doelgroep te inspireren en activeren.
pascal
STRATEGIE & CONCEPT / ACCOUNTMANAGEMENT

Pascal Biesterbos

linda-vis
CONTENTSTRATEGIE & COPYWRITING

Linda Vis

manouk
CONCEPT & COPYWRITING / PROJECTMANAGEMENT

Manouk Jansen

peter
FOTOGRAFIE (FREELANCE)

Peter Timmer

Jilke Heuvels
GRAFISCH ONTWERP & WEBDESIGN

Jilke Heuvels

Jouw afdeling
communicatie

Waar wij energie van krijgen? Van ambitieuze ondernemers en organisaties. Bedrijven die hun echte ik durven laten zien. Die snappen dat als je mensen aan je wilt binden, je continu met ze in contact moet blijven. Want alleen zo werk je aan echte relaties.

We doen met liefde waar we goed in zijn: jouw verhaal ontdekken, verhelderen en vertalen naar marketingcommunicatie. In tekst, beeld, en design. Online en offline. Geïntegreerd en crossmediaal.

Samen met onze klanten bouwen we aan resultaat waar we rode wangen van krijgen. Voor de ene opdrachtgever is dat het realiseren van een hogere omzet, voor de andere het opbouwen van een sterkere band met de doelgroep.

Zie ons als jouw full service communicatie-afdeling op afstand. Of als verlengstuk van je marketingafdeling. Schakel ons in voor de complete aanpak of geheel ad hoc. Zien we je binnenkort voor een vrijblijvende brainstorm?

Werken voor en met de
allerleukste klanten?

Samenwerken met mooie
opdrachtgevers

logo-abbbouwgroep1logo-abbbouwgroep
logo-rebound1logo-rebound

Kennismaken of even sparren?