WordPress website laten maken

Een WordPress website laten maken voor je bedrijf? De Communicatiemakers adviseert, ontwerpt en bouwt resultaatgerichte websites. Met een team van strategen, vormgevers, copywriters en webdevelopers maken we ieder websiteproject tot een succes.

Een nieuwe website moet niet alleen nieuwe bezoekers trekken. Hij moet ze continu blijven boeien en triggeren. Van begin tot eind. Een website moet zo zijn ingericht dat de bezoeker intuïtief vindt wat hij zoekt. En ervoor zorgen dat hij doet waar hij voor op de website komt. Aanmelden, een aankoop doen of registreren voor de nieuwsbrief.

Dankzij onze online expertises weten wij hoe we dat kunnen realiseren. En het gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS) WordPress maakt het vervolgens eenvoudig om nieuwe content op de website te plaatsen en de website zo up-to-date te houden!

WordPress website laten maken: stap 1

Hoe? Een goed inventariserend gesprek is de basis van onze samenwerking. We moeten weten wat de doelstellingen zijn. Wie de doelgroep is. En wat de Unique Selling Points van het bedrijf zijn.

Zo kunnen we het perfecte plan van aanpak voor de nieuwe website maken. Ondanks dat iedere WordPress-website anders is, staat een aantal aspecten altijd centraal. Deze 3 belangrijke eigenschappen van een goede website bijvoorbeeld:

  • De website wekt beleving
  • De navigatiestructuur is overzichtelijk
  • De content focust op conversie

WordPress website laten maken: stap 2

Het is niet alleen belangrijk dat de WordPress-website er goed uitziet. Het allerbelangrijkste is dat hij conversiegericht is. Wat is het doel van de website? Wil je dat de bezoeker zich aanmeldt voor trainingen? Dat ‘ie een product koopt? Of wil je dat hij contact met je opneemt? Wat het doel ook is, door de juiste technieken, ontwerpen, teksten en foto’s te gebruiken, maken we jouw nieuwe website een succes.

Nadat we de wensen en eisen hebben vastgelegd in het functioneel ontwerp, starten we met het webdesign. In dit ontwerp worden alle besproken functionaliteiten opgenomen.

Als het ontwerp is goedgekeurd, gaat het team van De Communicatiemakers aan de slag met de daadwerkelijke realisatie van de WordPress website.

WordPress website laten maken: stap 3

Iedere klant heeft z’n eigen wensen. Voor de ene klant pakken we het totale websiteproject op; van webdesign en realisatie tot het schrijven van de webteksten en het maken van de foto’s. Voor de andere verzorgen we alleen het ontwerp en de technische realisatie van de website, zodat hij zelf de teksten kan plaatsen in de website (dankzij het gebruiksvriendelijke CMS is dit overigens heel eenvoudig!).

WordPress website laten maken: stap 4 (online!)

Als jouw WordPress-website klaar is om online te gaan, dan zorgen wij voor een een vloeiende livegang. Indien gewenst verzorgt De Communicatiemakers ook de domeinnaamregistratie en hosting van de website.

En het up-to-date houden en beveiligen? Ook dat doen we. Heb je geen tijd om je WordPress-website te onderhouden? Of wil je ondersteuning bij het aanmaken van pagina’s of het wijzigen hiervan? Dan kun je kiezen voor een E-Bundel. Door eigenaar te worden van een E-Bundel helpt ons team jou op continue basis verder met je WordPress-website.

Dus… WordPress website laten maken? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Je ontvangt binnen 1 werkdag een offerte. Gratis en vrijblijvend!